čtvrtek 29. března 2012


Fernando Alonso: Ferrari FF za vítězství v Malajsii




Španělský pilot vyhrál s nepříliš fungujícím autem druhý závod letošní sezony formule 1 a to mu vyneslo nejen vedení v průběžném hodnocení, ale i zbrusu nové Ferrari FF.
Po svém vítězství v deštivé Velké ceně Malajsie zavítal Fernando Alonso do Maranella, kde si zatrénoval ve firemní tělocvičně, provedl rituál vztyčení vlajky se vzpínajícím se koníkem, která jde v sídle Ferrari nahoru po každém vítězném závodě, sešel se s šéfem Ferrari Lucou di Montezemolo a pak přišlo na řadu překvapení.

Opět se potvrdilo, že formule 1 je svět velkých peněz. Za vítězství, které vzhledem k dosavadnímu vývoji sezony nikdo v Maranellu nečekal, dostal Alonso pěkný dárek k už tak pohádkovému platu – úplně nové gétéčko Ferari FF v červeném laku.

No nenaštvalo by vás, že máte ferrari, které jste si ani nemohli naspecifikovat podle vlastních požadavků? Možná proto ten nakyslý úsměv na fotce… Musíme za Fernanda také doufat, že má dost velkou garáž, protože v ní stojí už čtyři auta, která dostal nad rámec svého kontraktu s Ferrari – 458 Italia, Maserati GranCabrio, Abarth 695 Tributo Ferrari a Jeep Grand Cherokee SRT8.

1 komentář: